Woocommerce Dokan

Merhabalar,

Dokan ile ilgili şöyle bir sorun yaşıyorum tam anlamıyla bu konuda destek te alabilmiş degilim bana bu konuda yardimci olabilecek arkadaslar varsa şimdiden teşekkür ederim.

Kargo bölümünde şöyle bir sorun yaşıyorum, admin olarak oluşturduğum kargo yöntemim var 2. bir taraf kargo firması ile oluşturulmuş ve bu otomatik sehirlere gore kargo firmalarının ofislerinden teslim almayı destekliyor ama bu satıcılar icin şöyle bir sorun teşkil ediyor kendileri bu secimi secmeseler dahi kendi ürünlerini satarken adminin olustudugu kargo yöntemi de kendi kargo yönteminin yanında gorunuyor yani ben lokal bir saticiysam da (elden teslim eden yada mağazadan teslim alma gibi) bu seçenek gorunuyor genel ülke icindeki her yere gönderen bir saticiysamda gorunuyor bunu saticilarin insiyatifine göre gösterilip gizlenmesini nasil secebilirim umarım anlatabilmişimdir sorunu tam olarak kısacası admin kargo yöntemlerini saticilarin kendileri gösterip gizlenebilir sekilde, nasil yapabiliriz?

Merhaba, Bu konuyla ilgili olarak ihtiyacınızı daha detaylı konuşabilmek için bizimle iletişime geçebilir misiniz? Gurmehub.com üzerinden canlı sohbet veya whatsapp ile iletişime geçebilirsiniz. Dönüşlerinizi bekliyoruz

İyi çalışmalar

Merhaba sorun bahsettigim gibi adminin belirlediği kargo yöntemleri tüm saticilarin kullanabileceği ve ayrıca bunu satış yapan saticilarin tercihine bırakmak görünüp gorunmemesini yani ornegin sadece kendi kargo yönteminin görünmesini istiyorsa satici sadece onu göstermek, adminin kargo yöntemlerini gizlemek.

merhaba geri dönüş alamadım tam olarak anlatmak istediğimi bu video özetliyor dokan web sitem icin bu sekilde bir entegrasyon istiyorum, bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz. Dokan ile Shipmondo kargo altyapısı ile aynen video da olduğu gibi bir entegrasyon saglayabilirmiyiz.